foto

Yoon-ah Song

  • nar. 7.6.1973 (46 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jeungin
2018 Dolmengi
Naindeijeu
2010 Wedingdeureseu
2009 Sikeurit
2006 Arang
Sarangeul nohchida
2004 Peiseu
2002 Gwangbokjeol teuksa
2000 Bulhueui myeongjag
1998 Jjang
1997 Ilpal ilpal

TV seriály

2020 Uahan chingudeul (TV seriál)
2018 Nainrum (TV seriál)
Sikeurls madeo (TV seriál)
2016 Deo keitu (TV seriál)
Jeulgeoun naui jip (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
2014 Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2006 Noona (TV seriál)
2004 Pokpung sogeuro (TV seriál)
2002 Seonmul (TV seriál)
2001 Bandalkom naesarang (TV seriál)
Hotelrieo (TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
1999 Leobeuseutori (TV seriál)
Namui sokdo moreugo (TV seriál)
Wang cho (TV seriál)
1998 Jongyihak (TV seriál)
Miseuteo Q (TV seriál)
Sarang (TV seriál)
애드버킷 (TV seriál)
1997 Pokpungsogeuro (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Hankkijupsyo (TV pořad)
2012 코리아 갓 탤런트 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky