Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sora vyrůstá pouze se svou matkou Ko Woon, designérkou svatebních šatů, protože její otec je mrtvý. Je to spíše samotářka, která nemá téměř žádné přátele. A k tomu se dozví, že její maminka je vážně nemocná. Ko Woon má rakovinu a umírá. (andiek05)

Recenze (11)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tradicne pojaty film. Od zaciatku vieme, co sa ma stat a presne jak podla sablony sa to stane. Niekomu to asi bude stacit, ale mne nie. Chybalo mi tam nejake ozvlastnenie pribehu. Ci uz stipka nadeje, ze sa to skonci inak ako predpokladame, alebo aspon nejaky problem, ktory by musela ustredna dvojka vyriesit, kym dojde k nevyhnutelnemu. Proste cokolvek. Kedze nic take film neobsahuje, tak na mna vysledok pôsobi monotonne a aj ked mi ustredna dvojka pripadala sympaticka, tak sa ma to vôbec emocionalne nedotklo. 5/10. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Pěkný, ale zároveň velmi smutný korejský film. Jasně, hraje dosti okatě na city, opět zobrazuje snad největší klišé korejských romantických nebo rodinných filmů (nenadálá nemoc). Na druhou stranu je to velmi kvalitně zpracované a některé momenty jsou opravdu dost pěkné a srdcerivné. Vyzdvihl bych výkon malé herečky Hyang-gi Kim (poprvé na sebe upozornila již ve filmu Heart is...). Ona je tím, kdo tento snímek posouvá kvalitativně výše. Jinak jde po celý film hlavně o vztah matky a její malé dcery - mužský element je tu úplně minimální a do děje prakticky nezasahuje. Opravdu stojí za shlédnutí. ()

Reklama

Sykon 

všechny recenze uživatele

Už je to delší čas, co jsem byl u nějakého filmu takhle rozpolcen. U hromady scén bylo jasně vidět to plánované citové vydírání, a jelikož nejsem ten typ co si u filmu s chutí a rád pobrečí, říkal jsem si že s hodnocením to bude jasné. Jenže pak tu byly scény, které mě svou lehkostí a bezelstností úplně odzbrojily. Nakonec jsem se přistihl, že si mě především dcera získala na svou stranu, a to nejen svým osudem, ale i tím jak to ta malá herečka dokázala zahrát. ()

muti 

všechny recenze uživatele

Korean drama prvej triedy kde ani jedno oko neostane suche. vo filme mi chybala v prvej casti exposition kde som chvilku tapal kto je kto a co tam vlastne robi.tak to vyzera ked niektora z postav len tak pomimo nepovie "a teraz pojdeme navstivit rodinu tvojho otecka". prva polka bola priemerna ale zacalo to gradovat pri zisteni klasickej zapletky... no ano, vsetci okolo uz vedia ze maminka ma rakovinu, az na malu dcerenku. ta sa po zisteni strasnej pravdy chce stat lepsou dcerou a sprijemnit matke posledne dni zivota. vo filme si postavy aj ukazuju ako sa spravali sebecky a snazia sa o zmenu. Mala Hyang-gi Kim je uzasne decko, uz vidim aka bude z nej modelka ked vyrastie, urcite ju caka kariera. suhlas s: sniper18 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa hľadajú akékoľvek slová. Toto je jeden z najsmutnejších filmov aké som kedy v živote videl, ktorý by sa dal kľudne zrovnávať s podstatne známejším, pre mňa osobne najkrajším filmom všetkých čias: “A Moment to Remember”. Pokiaľ niekto nájde dostatok “odvahy”, a siahne na tento klenot, mal by vedieť, že je extrémne náročné odhadnúť ten správny čas na jeho sledovanie. “Držím Vám palce priatelia ...” ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama