foto

Ugo Fangareggi

  • nar. 30.1.1938 (81 let)
    Janov, Ligurie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Il signore della truffa (TV film)
2007 Nech to být, Johnny!
2006 Buona battaglia - Don Pietro Pappagallo, La (TV film)
2005 Callasová a Onassis (TV film)
2003 Ronzio delle mosche, Il
2002 Un difetto di famiglia (TV film)
2000 Storia qualunque, Una (TV film)
1990 The King's Whore
Viaggio di nozze in giallo
1988 Rosso di sera
1987 Helsinki Napoli All Night Long
1983 A loď pluje
1982 Attenti a quei P2
Giovani, belle... probabilmente ricche
La gorilla
Noc ve Varennes
Pierino la peste alla riscossa
Pin il monello
Quella peste di Pierina
Sestřička v kalhotách
1981 Teste di quoio
1980 Locos vecinos del 2º, Los
1978 Letto in piazza, Il
1977 Chaotická brigáda
1976 Occhio alla vedova!
Remo e Romolo - storia di due figli di una lupa
Svatý rok
1975 Cav. Costante Nicosia demoniaco ovvero Dracula in brianza, Il
Insegnante, L'
1974 4 marmittoni alle grandi manovre
Erotomane, L'
Franco e Ciccio superstars - a.z.
Manone il ladrone
Sex v hlavě
1973 Dio, sei proprio un padreterno!
Hezká, bohatá, s malou tělesnou vadou hledá ...
Paolo il caldo
Sette monache a Kansas City
Ultimo tango a Zagarol
1972 Anche se volessi lavorare, che faccio?
Proč žít... a proč umírat
1971 Devítiocasá kočka
Fumavano le Colt... lo chiamavano Camposanto, Gli
Le juge
Posate le pistole, reverendo
Un prêtre a marier
Vzali nohy na ramena
1970 Colpo rovente
Quelli belli... siamo noi
Četník ve výslužbě
1968 Donne... botte e bersaglieri
1967 Colpo doppio del camaleonte d'oro
Non stuzzicate la zanzara
Operazione San Pietro
1966 Brancaleonova armáda
L'Arcidiavolo
Operace San Gennaro
Rita la zanzara
1965 Congiuntura, La
Due sergenti del generale Custer, I
I complessi
Made in Italy
Notti della violenza, Le
Sedicenni, Le
1964 Due pericoli pubblici, I
Intrigo a Los Angeles
Maniaci, I
Mostro e mezzo, Un
Poslední puška
1963 Parmigiana, La
Queste pazze pazze donne
Siamo tutti pomicioni
1962 Colpo gobbo all'italiana
Odio mortale

TV seriály

1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1986 Mino (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1977 Il Passatore (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Geminus (TV seriál)

Dokumentární

1969 Realtà romanzesca
1964 Mondo balordo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace