foto

Eppu Pastinen

  • nar. 16.7.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Äiti
2016 Äpärä
2013 Ti praví
2011 August
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2007 Raja 1918

TV seriály

2019 Aikuiset (TV seriál)
Minäminäminä (E10)
Kokkola (E09)
Kakku (E08)
další epizody (9)
2018 Onnela (TV seriál)
Rakas Jorma (S02E09)
Sorjonen (TV seriál)
Kissan kehto 1/2 (S02E05)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Korjaus (E12)
Päätöksiä (E11)
Katoaminen (E10)
další epizody (12)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Kesäjuhlat (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace