foto

James Neilson

  • nar. 1909
    Shreveport, Louisiana, USA
  • zem. 9.12.1980
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1973 Tom Sawyer (TV film)
1969 Flareup
Poprvé
1968 Where Angels Go, Trouble Follows
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Gentle Giant
Return of the Gunfighter
We'll Take Manhattan (TV film)
1965 Legend of Young Dick Turpin, The (TV film)
1964 The Moon-Spinners
1963 Dr. Syn, Alias the Scarecrow
Johnny Shiloh (TV film)
Summer Magic
1962 Bon Voyage!
Moon Pilot
Mooncussers, The (TV film)
1957 Noční přepadení
1954 For the Defense (TV film)

TV seriály

1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Texas John Slaughter (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Janet Dean, Registered Nurse (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace