Reklama

Reklama

Hyung-sik Park

Hyung-sik Park

nar. 16.11.1991 (32 let)
Jongin, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Vlastním jménem Park Hyungsik je zpěvákem jihokorejské hudební skupiny ZE:A, ale také úspěšným hercem, který svou kariéru začal v roce 2011 účinkováním v muzikálu TEMPTATION OF WOLVES, kde si společnost všimla jeho talentu a on mohl pokračovat dalšími muzikály např. BONNIE&CLYDE nebo TŘI MUŠKETÝŘI.

Mezitím byl jako zpěvák, ale i už i jako herec hostem mnoha variety show např. REAL MEN, za což získal v tom samém roce cenu pro nejlepšího nováčka na MBC Entertaiment Awards, LAW OF THE JUNGLE nebo CELEBRITY BROMANCE.

Od roku 2012 se plně věnoval vedlejším rolím v seriálech I REMEMBER YOU, DUMMY MOMMY, SIRIUS nebo v populárním THE HEIRS.

V roce 2014 měl průlomovou roli v seriálu WHAT'S WITH THIS FAMILY, ze kterou získal hned dvě ocenění na KBS Drama Awards. Jeho úspěch pokračoval v dalším roce seriálem HIGH SOCIETY, za který se opět odnesl dvě ocenění ze SBS Drama Awards: New Star Award a Excellence Award.

V roce 2016 a 2017 ho můžeme vidět rovnou ve dvou hlavních rolích v seriálech HWARANG a STRONG WOMAN DO BONG-SOON. Sám se také podílel na nazpívání soundtracků pro seriály, ve kterých účinkoval.

goshyes

Herec

Host

Reklama

Reklama