foto

Ivan Matulík

  • nar. 29.6.1938 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Aj kone sa hrajú (TV film)
2006 Ábelův černý pes (studentský film)
2004 Zlatý hlas (TV film)
2000 Krajinka
Prekliaty služobník lásky (TV film)
1996 Normálny cvok (TV film)
Suzanne
Ženský vtip (TV film)
1995 Zlatý kolovrátok (TV film)
1994 Zo života dona Juana (TV film)
1993 Mladé letá (TV film)
Zlý žart (TV film)
1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Šípková Růženka
1989 Frajer na ceste (TV film)
Neistá sezóna (TV film)
Rabaka
1988 Jubileum (TV film)
Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička (TV film)
1987 Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Nástupca (TV film)
Riaditeľ (TV film)
Zakázané uvoľnenie
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
1984 Návrat Jána Petru
Oko za oko (TV film)
Umenie komédie (TV film)
1983 Celý svet nad hlavou (TV film)
1982 Pád hore (TV film)
Čudák Zerbino (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Fénix
Náhodná známosť (TV film)
Služobná cesta (TV film)
Ďuro-Truľo (TV film)
1980 Demokrati
Sobota, nedeľa, pondelok (TV film)
Zbožňovaná (TV film)
1979 Na vysokej skale: Múdry blázon (TV film)
Rosnička
Víno z Jerezu (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
1975 Nemám čo povedať (TV film)
1971 Vražda v Perryville (TV film)

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
1982 Život bez konca (TV seriál)
1980 Moje kone vrané (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace