foto

Frank Maier

  • nar. 1977
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Turbo a Tacho (TV film)
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Der Blender (TV film)
2011 Happy Apocalypse!
2008 Tatort - Waffenschwestern (TV film)
2007 Meine böse Freundin (TV film)
Ocelová past
2006 Vassko - Irgendwo im Nirgendwo (studentský film)
2005 Bloch - Der Freund meiner Tochter (TV film)
2004 Sex & mehr (TV film)
2002 Et kütt wie et kütt
2001 Ball ist verdammt rund, Der

TV seriály

2017 Triple Ex (TV seriál)
Wer ist eigentlich Paul? (E08)
Robbie ruft (E07)
Let's tanz (E06)
další epizody (8)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Poslední závod (S19E08)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Antrag (S02E12)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Sketch for Fun (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Žít a nechat žít (S12E10)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sarajevo - Der Weg in die Katastrophe (TV film)
2012 Podvodník

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace