foto

Mirco Reseg

  • nar. 28.10.1972 (48 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Poslouchej své srdce (TV film)
2013 Einmal Hans mit scharfer Soße (TV film)
König von Deutschland
Prameny života
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
2010 Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
2008 Vola! (studentský film)
2003 Básník
2001 Stiller Sturm (TV film)

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Ich weiß, was du mit Olaf gemacht hast (E99)
Väter und Söhne (E98)
So richtig zusammen? (E96)
další epizody (40)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Ungewollte Gefühle (S05E15)
2018 Alles oder Nichts (TV seriál)
Frohes neues Jahr! (E47)
Frauenkenner Rocko (E46)
Neuer Beziehungsstatus (E45)
další epizody (39)
Wilsberg (TV seriál)
Prognose Mord (E59)
2017 Triple Ex (TV seriál)
Wer ist eigentlich Paul? (E08)
Robbie ruft (E07)
Let's tanz (E06)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Bis dass die Zeit uns scheidet (S03E13)
2016 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Sternenstaub (S05E10)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Familienbande (S02E06)
Fehler (S02E04)
Entscheidungen (S02E03)
další epizody (4)
Policie Hamburk (TV seriál)
Ausgetickt (S09E20)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zukunftsmusik (S18E03)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Lockvogel (S02E08)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf Irrwegen (S15E03)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Feuerteufel (E01)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Der Neue (S01E01)
Deník doktorky (TV seriál)
Jupí, ještě větší zadek, ještě míň sexu (S02E03)
Hurá, konečně zase trampoty s láskou - 1. část (S02E01)
2008 Herzog (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mehr als nur das (S11E09)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Das Büro (TV seriál)
Sechserpack (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky