foto

Jacques Lalande

  • nar. 5.10.1927
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 29.3.1997 (69 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Salut l'angoisse (TV film)
1996 Comète, La (TV film)
1991 Le Vent de la Toussaint
Robinson et compagnie
1988 Écho, L' (TV film)
1986 Douce France
Marie Love (TV film)
1985 La politique est un métier (TV film)
1984 Irène et Fred (TV film)
Scénario défendu, Le (TV film)
1983 Tante Blandine (TV film)
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Jamais avant le mariage
Sladké chvíle
Sorcière, La (TV film)
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
Dívka z Lotrinska
Le bonheur des tristes (TV film)
Le bouffon (TV film)
Sept hommes en enfer (TV film)
1980 Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Tarendol (TV film)
1979 Laisse-moi rêver
Les fleurs fanées
Mesure pour mesure (TV film)
Pierrette (TV film)
Válka policajtů
1978 Robert Macaire (TV film)
1977 Le diable dans la boîte
Pour Clémence
Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
1976 Folle de Chaillot, La (TV film)
Histoires de voyous: Le concierge revient tout de suite (TV film)
L'ordinateur des pompes funèbres
Oublie-moi, Mandoline
Ozraceni (TV film)
Petit Marcel, Le
Tělo mého nepřítele
1975 L'Ingénu (TV film)
1974 Flocons rouges, Les (TV film)
Podezřelí
Saint-Just ou La force des choses (TV film)
1973 Histoire d'une fille de ferme (TV film)
Mariage a la mode, Le
1972 Albert Einstein (TV film)
Le temps d'un portrait (TV film)
Mauprat (TV film)
Paix à ses cendres (TV film)
Portrait: Pouchkine (TV film)
Tragédie de Vérone, La (TV film)
1971 Les Mensonges (TV film)
1970 L'Illusion comique (TV film)
Lancelot du lac (TV film)
Sa majesté Alexandre (TV film)
1969 Le vol du Goéland (TV film)
1968 Ho!
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
Tribunal de l'impossible: Le fabuleux grimoire de Nicolas Flamel (TV film)
1966 Hoří v Paříži?
1965 La caméra explore le temps: L'affaire Ledru (TV film)
1962 Paludi (TV film)

TV seriály

1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Des grives aux loups (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
L'homme de la nuit (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
1978 Mazarin (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 De mémoire d'homme (TV seriál)
Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Désiré Lafarge (TV seriál)
Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
1975 Erreurs judiciaires (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
Preuve par treize, La (TV seriál)
1974 Cloche tibétaine, La (TV seriál)
Fargeot, Les (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace