foto

Laurent Vachaud

  • nar. 19.10.1964 (54 let)
    Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Déferlantes, Les (TV film)
2008 Síla odvahy
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
2000 Petit Ben (TV film)
1998 Chaos technique (TV film)
Le chant de l'homme mort (TV film)
1993 Un cercueil pour deux (TV film)

TV seriály

2018 Munch (TV seriál)
A couteaux tirés (S02E05)
Secret défense (S02E03)
2016 Munch (TV seriál)
Le Procès (S01E08)
Ultime recours (S01E06)
Dernière danse (S01E05)
Caïn (TV seriál)
Les prisonnières (S04E01)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Ligne noire, La (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Mission protection rapprochée (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace