foto

Rjó Rjúsei

  • nar. 24.3.1993 (26 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Grand Blue
2019 Naku na Aka-oni
2017 22 nenme no kokuhaku: Wataši ga sacudžinhan desu
Kimi to 100 kaime no koi
N. Y. Max Man
Sensei! Suki ni natte mo ii desu ka?
2016 Max Man Bros
Nakimuši Piero no kekkonšiki
Šima uma
2015 Meikyu Sousa (TV film)
Rešša sentai tokkjúdžá VS kjórjúdžá The Movie
orange-オレンジ-
黒蜥蜴 (TV film)
2014 Heisei Raidâ Tai Shôwa Raidâ Kamen Raidâ Taisen feat. Sûpâ Sentai
Jûden Sentai Kyôryûjâ tai Gôbasutâzu: Kyôryû Daisakusen! Saraba Eien no Tomo yo
Magic Night
Oretachi shôkin kasegidan
2013 Kamen Rider × Super Sentai × Učú Keidži: Super hero taisen Z
Tokumei sentai Go-Busters vs Kaizoku sentai Gokaiger: The Movie
2012 Gekidžóban Óran kókó hosutobu
Raiā gēmu -Saisei-
Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
2010 Sunao ni narenakute

TV seriály

2020 Theseus no fune (TV seriál)
2019 Dóki no Sakura (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Toricu mizušó: Reiwa (TV seriál)
2018 Bučó Kazehana Rinko no koi (TV seriál)
Unnatural (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
Otona kókó (TV seriál)
2016 Kenja no Ai (TV seriál)
Koe koi (TV seriál)
Onna Kudoki Meshi 2 (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Gomen ne seišun (TV seriál)
2013 Onna Nobunaga (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
2010 Hanmá seššon (TV seriál)
Himicu (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Shuratenma (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky