foto

Mirai Šida

  • nar. 10.5.1993 (26 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nakitai Wataši wa Neko o Kaburu
2018 Itó-kun A to E
Laplace no madžo
2017 Eiga Crayon Shin-čan šúrai! Učúdžin Širiri
Saidžó no meii 2017 (TV film)
2016 Aozora Yell
Good Morning Show
Kenji no Shimei (TV film)
Nakimuši Piero no kekkonšiki
2015 Okásan no ki
ST - Červená a bílá akta
2013 Ashita e no Tooka Kan
Naru Youni Narusa
ST Keišičó kagaku tokusó han (TV film)
Zvedá se vítr
2012 Itai: Asu e no tóka kan
Reset ~ Hontou no Shiawase no Mitsukekata (TV film)
Tazunebito (TV film)
2010 Arrietty ze světa půjčovníčků
Shokudo katasumuri
2009 Dare mo mamotte kurenai
Kurobe no taijó (TV film)
2008 Kábé
2006 Cukijama-kačó no nanokakan
Tantei gakuen Q (TV film)
2005 Haru no yuki
2004 Amemasu no kawa

TV seriály

2019 Haken uranaiši Ataru (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Kansacui Asagao (TV seriál)
Tokubecušú (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2018 Ašita no kimi ga motto suki (TV seriál)
Harassment Game (TV seriál)
2017 Itó-kun A to E (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
Ucubokazura no jume (TV seriál)
2016 Rental kjúseišu (TV seriál)
2015 Mašširo (TV seriál)
2014 Naru jó ni naru sa (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Nobunaga no Chef (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
Ghost Mama Sôsasen: boku to mama no fushigi na 100 nichi (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
2010 Hanmá seššon (TV seriál)
Himicu (TV seriál)
Sotsu uta (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Šókódžo Seira (TV seriál)
2008 Seigi no mikata (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
2006 14-sai no haha (TV seriál)
Jyoou no Kyoushitsu (TV seriál)
Sapuri (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
Haru to nacu (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Nippon Academy šó (TV pořad)