foto

Park Overall

  • nar. 15.3.1957 (63 let)
    Greenville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 In the Family
2008 Pivo pro mýho koně
2004 Slammed
To Kill a Mockumentary
2003 Alligator Point (TV film)
2000 Odloučené dítě (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
Stíny minulosti
1998 Těhotná v patnácti (TV film)
1997 Tři muži v Las Vegas
1995 Hořlavina (TV film)
Hvězdy padají na Henriettu
Sympaťáci (TV film)
1993 Dům z karet
Křehké oběti (TV film)
Semtex Blues
Záhadné zmizení
1992 Vražedkyně (TV film)
1991 The Gambler Returns: The Luck of the Draw (TV film)
1990 Policajt ze školky
1989 Cesta domů
1988 Biloxi Blues
Hořící Mississippi
Noční talk show
Tainted
Vibrace

TV seriály

2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Reba randí (S02E08)
Král a já (S01E20)
Výchovné zásady (S01E18)
další epizody (6)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Každá fotografie má svůj příběh (S01E09)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
1995 The Critic (TV seriál)
I Can't Believe It's a Clip Show (S02E10)
Dukerella (S02E09)
Frankie and Ellie Get Lost (S02E08)
další epizody (10)
1991 Nurses (TV seriál)
1989 The Golden Girls (TV seriál)
Sick and Tired: Part 2 (S05E02)
1988 Empty Nest (TV seriál)

Dokumentární

2000 Intimate Portrait: Park Overall (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky