Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

sepp 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechapu to male hodnoceni a extra-kriticke ohlasy. Shlednul jsem celou prvni serii na Prime a pokracuji ve sledovani druhe a musim rici, ze se pokazde vyborne bavim. Samozrejme, nelze od toho cekat hloubku ani sviznost serialu jako How I Met Your Mother - kazdy z techto serialu ma jinou cilovou skupinu divaku. V pripade DZM jde o pohodove oreagovani pro celou rodinu ci matky v domacnosti a svuj ukol plni nad miru dobre. Nekde mezi 3,5 a 4*. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, je ráno, vy jdete do školy (či v letních měsících na brigádu) a jako kulisu nechcete mít Snídani s novou. Tak to přepnete na Primu a tam na vás vybafne Reba. A právě na rána je tento seriál jako stvořený. Humor je tu snesitelný, některé postavy excelentní (Barbra Jean rulez!!!) a k tomu, jako vždy, vynikající dabing Valerie Zawadské. Víc než tři hvězdy ale nemůžu dát z jednoho prostého důvodu. I když je to k snídani příjemný seriál, tak nemám potřebu koukat na každý díl. Ale to se může časem změnit, protože tomuto seriálu přicházím na chuť čím dál tím víc... ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je dost matek, co si nevedou deník o sobě a svých dětech. Proto se těžko mohou pyšnit titulem zasloužené matky. Jiné matky, ale i otcové neradi slyší, že existují mezi námi i zasloužené matky. Někdo to v životě nevysloví, tedy slova uznání pro druhého. A a téhle komedii jde o snahu napravit takové jedince. vyšší ambice snad ani nemá. ()

Drakex 

všechny recenze uživatele

Každej jsme jiný! Ja považuju tento seriál ze super rozptýlení a opravdu se pokaždé zasměju. Viděl jsem všechny serie a i mi bylo líto že tak úspěšný seriál nepokračuje dál. Musim je vyzdvihnout jak svkěle Reba McEntire a Melissa Peterman ztvárnily role. Klobouk dolu! Pokud se chcete pobavit a zasmát i pohodového seriálu určitě doporčuji :-) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi na tomto super sitcomu vadilo (mírně řečeno) byla ta arogantní a nevychová pizda Scarlett Pomers (Rebina mladší dcera) kterou bych liskal od rána do večera. A na ni je krásně vidět naprosté selhání amerického výchovného systému. Na 2.str. by mě to nemělo tak překvapovat, když si uvědomím,že svou vysoce otravnou přítomností, kurvila i Star Trek Voyager. Plný počet za asi tu nejšílenější a nejlepší postavu celého s., ano je to Barbra Jean!!!:))) Dodnes nevím, zda jsem ji chtěl tleskat, nebo ji zaškrtit.:) ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)

Reklama

Reklama