foto

Allan Hawco

  • nar. 28.7.1977 (42 let)
    Bell Island, Newfoundland and Labrador, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Child Remains
2016 Podivíni
2015 Hyena Road
2009 Love & Savagery
2007 Tajemství prstenu
Third Eye, The
2006 Cesta k vítězství (TV film)
2004 H2O (TV film)
Wilby Wonderful

TV seriály

2019 Departure (TV seriál)
End Game (E06)
Grounded (E05)
Sabotage (E04)
další epizody (6)
2018 Caught (TV seriál)
Bone Dog (E05)
Like Old Times (E04)
Just Trust Me (E03)
další epizody (5)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
The Sins of the Father (S03E06)
All for All and None for One (S03E04)
Satanazas (S03E03)
další epizody (5)
2017 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Keetom Takooteeoo Maheekun (The Return of the Wolf) (S02E06)
Cannonball (S02E05)
Mutiny (S02E04)
další epizody (6)
2016 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Šibenice (S01E06)
Učedník (S01E05)
Vlci (S01E04)
další epizody (6)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
2014 Doylův okrsek (TV seriál)
Last Call (S06E10)
Judgement Day (S06E09)
Body of Evidence (S06E08)
další epizody (16)
2013 Doylův okrsek (TV seriál)
Brothers in Arms (S05E10)
Major Crimes (S05E09)
Young Guns (S05E08)
další epizody (23)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova republika (S07E08)
2012 Doylův okrsek (TV seriál)
Under Pressure (S03E13)
Con, Steal, Love (S03E12)
Live Wire (S03E11)
další epizody (13)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Family Business (S02E13)
St. John's Town (S02E12)
Don't Gamble with City Hall (S02E11)
další epizody (13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
A Horse Divided (S01E11)
The Pen Is Mightier Than the Doyle (S01E10)
další epizody (12)
2008 The Trojan Horse (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Loupež (S01E11)
2002 Bliss (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Doylův okrsek (TV seriál)
Last Call (S06E10)
Judgement Day (S06E09)
Body of Evidence (S06E08)
další epizody (16)
2013 Doylův okrsek (TV seriál)
Brothers in Arms (S05E10)
Major Crimes (S05E09)
Young Guns (S05E08)
další epizody (23)
2012 Doylův okrsek (TV seriál)
Under Pressure (S03E13)
Con, Steal, Love (S03E12)
Live Wire (S03E11)
další epizody (13)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Family Business (S02E13)
St. John's Town (S02E12)
Don't Gamble with City Hall (S02E11)
další epizody (13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
A Horse Divided (S01E11)
The Pen Is Mightier Than the Doyle (S01E10)
další epizody (12)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Caught (TV seriál)
The Break (E01)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Doylův okrsek (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky