foto

Gary Olsen

  • nar. 3.11.1957
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.9.2000 (42 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 24 Hours in London
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)
Nahoru a dolů
1994 Pauline Calf's Wedding Video (TV film)
1993 Paul Calf's Video Diary (TV film)
Thatcherworld (TV film)
1989 Bleskurychlá palba
Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
1987 Metamorphosis (TV film)
1986 Walter and June (TV film)
1985 Underworld
Ztracené vztahy
Želví deník
1984 Winter Flight
1982 Pink Floyd: The Wall
Smrtící síla
1981 Outland
1980 Breaking Glass
1979 Bloody Kids
Zrození Beatles

TV seriály

1997 Pilgrim's Rest (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
If You See God, Tell Him (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 Come Home Charlie and Face Them (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
Wilderness Road (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Drummonds (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace