Reklama

Reklama

Outland

  • Česko Třetí měsíc Jupitera (více)
Trailer

Obsahy(1)

Policista ONiel (S.Connery) je poslán do pracovní kolonie na jednom z měsíců Jupitera, kde jsou hlášeny násilné smrti horníků. V těle obětí byla vždy nalezena smrtící droga. Šéf základny moc vstřícný není, a tak se ONiel musí na vlastní pěst vydat po stopě drogových překupníků. Stává se však terčem najatých vrahů… (pfa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, policista na jednom z měsíců Jupitera řeší divné a znepokojující smrti horníků. Docela zajímavý nápad, ale zpracování je příšerné! Už dlouho jsem neviděl něco takhle příšerného, jako je tento snímek. Peter Hyams natočil pár snímku, které mně opravdu baví. Ovšem, na Outland koukat po deváté hodině večerní, tak myslím, že bych usnul. Koukal jsem na to v sobotu odpoledne a zhruba po 30 minutách mi začala padat hlava a chtělo se mi silně spát. Udělal jsem si litr kafe a dokoukal jsem to s výsledkem, že jde o ztrátu času. Pro mně osobně je to jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Zařadím ho do TOP10 nejhorších filmů. Větší nudu jsem nezažil! A to, že tam Sean Connery pobíhá s brokovnicí to nezachrání. A co je smutné je, že ani je účást ten film nezachrání před odpadem, což je mi líto, protože Conneryho mám rád a je to skvělý herec. Roli v této kravině neměl brát!!! Totální odpad, který nechci nikdy víc vidět a ani o tom slyšet!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela povedené sci-fi, kdy se ukazuje, že v 70. a 80. letech se prostě dařilo využívat uzavřené prostory vesmírných lodí a planetárních stanic k tomu, aby se obávaly nejen postavy, ale i divák. Všechno je tak krásně depresivní, a přitom je možné tu vést akční film, který dovede místy opravdu strhnout. Sean Connery zase válí. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na těžební stanici na jednom z měsíců Jupitera byl přidělen nový šerif William T. O'Niel (Sean Connery). Velmi záhy zjišťuje, že ač přes vřelé přijetí není vše na stanici v pořádku. Záhadná umrtí dělníků, spousta drog a hlavně to, že O'Niel nechce před šéfem jen tak zavřít oči a dívat se jinam, mu přinese spoustu problémů. Sám na vlastní pěst, s nájemnými vrahy v patách se musí s problémem vypořádat... Ve své době musel být film opravdu bomba, perfektní efekty, super vesmírná stanice, dobrej zvuk ... bohužel zub času se na filmu podepsal, a "vesmírné" hrátky už dneska pouze způsobí pouze pousmání. Ale Sean Connery byl ve své době šarmantní mládenec, takže mu rebelský šerif nedělal nijaké problémy. Zavěrečných 20 minut (s nájemnými vrahy v patách) je asi to nejlepší, co tento film může nabídnout ... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Seanu Connerymu, který se nebál vzít takovouhle roli, a k všem zúčastněným, kteří se nebáli jít do podivné sci-fi ze vzdálených míst vesmíru dávám slušné 3*. Celkově vzato je téma velmi zajímavé, provedení je na svou dobu a prostředky pro milovníka sci-fi dobré, ale jinak nic. Člověk, který nepovolí filmu ty podivné kulisy a chvílemi naivní postavy tak má prostě smůlu. Naštěstí, o tomhle sci-fi není a celá zápletka v prostředí vesmírné stanice s neustále pobíhajícím a skvělým Connerym je hnacím motorem filmu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V pravé poledne na třetím měsíci Jupitera, v těžařské kolonii. Po pravdě řečeno, nebýt Seana Conneryho, jehož charisma film zachraňuje, asi by film stál za starou belu. Triky na 80. léta docela v pohodě (Lucasova výrobna triků byla tehdy pro ostatní filmaře ještě moc drahá), a je pravda, že i to prostředí svým způsobem hraje roli. Špičkování Conneryho s doktorkou pak patří rovněž k tomu lepšímu. Ale jinak je to taková béčková oddechovka na páteční večer, když chce člověk vypnout. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films - Saturn ´82 (USA): - Cena pro nejlepší herečku ve vedlejší roli (Frances Sternhagen). (Terva)

Reklama

Reklama