foto

František Šec

Biografie

Absolvent pražské FAMU – Zvuková tvorba. Věnuje se natáčení a postprodukci v hrané i dokumentární tvorbě (Na krátko, Přání k mání, Hranice práce…). Hraje na bicí nástroje a také se zabývá mixem a masteringem hudebních projektů.

František "Frantisec" Šec

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Abstinent
Epizoda 11
2017 Přání k mání
2016 Umělé ráje (studentský film)

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Non-stop lahůdky (E02)
Až budou krávy lítat (E01)
2013 PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Prsa na zkoušku (E14)
Hypnomáma (E13)

Dokumentární

2019 Tichá voda
Začít znovu
2018 Kamu v Mexiku (TV seriál)
Narozena 1918 (TV film)
Z lásky nenávist 2 - Domácí násilí na mužích (TV film)
2017 CURANDEROS
Z lásky nenávist (TV film)
Český žurnál (TV seriál)
Hranice práce (S05E04)
2016 Arzenál (TV seriál)
Jak se chovat (E04)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky