Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ivan se v kempu snaží být užitečný, což znamená, že neustále vymýšlí, co vylepšovat. To vše za vydatné pomoci Sářina bratra Vlastíka. Jejich snahy naráží na Sářina otce Jardu, razícího heslo: „Neopravuj, co funguje.“ Napětí mezi Ivanem a Jardou roste s každou kalamitou, kterou Ivan s Vlastíkem způsobí. A když už se zdá, že Ivan pochopil, přichází velké finále v podobě speciálního ohňostroje pro Sáru. Přežije kemp i ostrou střelbu? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Gardis odpad!

všechny recenze uživatele

Jeeé to ta inkluze,na FAMU co tvoří beztvárné osobnosti ZABILA další večer. Absence talentu i nápadu. Toto je druhý díl v dost žalostném stavu. Kamera hrozná  a dramaturgie ještě horší. ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že na Primě už může dělat herce kdekdo. Pan Klus to už zpěvem nevytrhne, tak se rozhodl obšťastňovat fanynky svým hereckým umem? Je fakt, že v té squadře ostatních ,,herců a héééreček" se to nějak ztratí, Prima si přímo libuje v zaměstnávání kdekoho, kdo projeví zájem objevit se na obrazovce, bez ohledu na to, jestli něco skutečně umí. Přesně podle dnešních trendů: ,,Nic neumím, jsem úplně blbej, ale mám vysoké sebevědomí!" ()

Reklama

Jarda01 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu zase máme Kluse. To u nás vyhynuli herci? Odstranění možnosti přetáčet reklamy Prima odůvodňovala tím, že jim klesaly tržby. Tak teď již mají vyšší zisky, ale na zkvalitnění pořadů se to nijak neprojevilo. Právě naopak. Napřed Damián, teď Zalez do spacáku. Co nás čeká do třetice? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím, proč sem sjel dva díly. Je to nesourodý pobíhání po kempu bez ladu a příběhu. Klus neherec se oproti dřívějším dobám malinko zlepšil, ale to tomuhle dílu krk nezachrání.  Dám dvě hvězdy , i když je to až dost. Ale už o tom nechci ani slyšet. 30%. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si, kdyby toho Ivana hrál někdo kdo umí hrát, to by to byl snad i dobrý seriál ostatní osazenstvo celkem dobré a i ten scénář není tak pitomí (tedy ta barva by se čtyřicetiprocentním etanolem drhla fakt blbě). Některé postavy jsou zbytečně karikaturní, zejména pak mužské. A celé je to takové pomalé. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama