foto

Gene Hong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Break Point

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Blood in the Water (S01E19)
Day of the Viper (S01E13)
Winner Takes All (S01E12)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Death is Only Temporary (S01E06)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava u pilíře (S11E19)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hráč v lese (S11E04)
Nebezpečná hra (S10E15)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Programátor pod mostem (S10E04)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
Friends with Benefits (TV seriál)
2009 The Goode Family (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Duck

Host

TV pořady

2005 Nick Cannon Presents Wild 'N Out (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace