foto

Ana Gracia

  • nar. 16.2.1959 (61 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Acantilado
2015 Truman
2014 Moiré
2010 El orden de las cosas
Nubes
Vidas pequeñas
2008 Camino
2006 Psí hlava
Písek v kapsách
2005 Alba
Corrientes circulares
2004 Demonios de corta vista
La madre de mi marido (TV film)
2003 Prokletá Argentina
2002 Bestiario
Viento del pueblo: Miguel Hernández (TV film)
2001 Desaliñada
2000 Krámpack
Menos es más
Zima lesních víl
1998 A tiro limpio
1995 La niña de tus sueños
1994 Todos los hombres sois iguales
1993 Pták štěstí
Zrzavá veverka
1991 Collar de sangre
Operación Tijuana
1990 Seducción sangrienta
1988 Tu novia está loca
1987 El pecador impecable
1985 Kravička
Reina del mate, La
Réquiem por un campesino español
1984 Cuerpo a cuerpo
Muñecas de trapo
1983 Delirium
1982 Adolescencia
J.R. contraataca
Le llamaban J.R.
Tac-tac
1980 Detrás de cada día

TV seriály

2017 Zóna (TV seriál)
Control animal (E02)
En tierra de nadie (E01)
2016 La embajada (TV seriál)
Quid pro quo (E11)
No lo recuerdo, señoría (E10)
Todo está grabado (E09)
další epizody (11)
2014 Hermanos (TV seriál)
2011 Tormenta (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1993 A su servicio (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky