foto

Francesc Orella

  • nar. 11.6.1957 (60 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brava
El guardián invisible
Matar a Dios
2016 Contratiempo
La millor opció
2015 Truman
2014 Lasa y Zabala
Padající hvězda
2012 Divoši
2011 Mil cretins
Sněžné ticho
Terra baixa (TV film)
2010 Čtyřicet sedm dní (TV film)
Los ojos de Julia
2009 Tres dies amb la família
Veus del Pamano, Les (TV film)
2008 Manos del pianista, Las (TV film)
V temnotě
2007 Caravaggio (TV film)
2006 Kapitán Alatriste
La silla
Remake
2005 Druhé kolo
Mentiras (TV film)
2004 Rok, kdy nastala potopa
2003 La suerte dormida
Nudos
Utopie
2002 Smoking Room
2001 Clara y Elena
Mi dulce
2000 Umřít (nebo ne)
Viaje de Arián, El
Yoyes
1999 La ciudad de los prodigios
1998 A tiro limpio
El pianista
Subjúdice
1997 Primera jugada (TV film)
1996 Moños, La
1995 Ábreme la puerta
Laia, el regal d'aniversari (TV film)
Proč to všechno
Země a svoboda
1992 Los mares del sur
1991 Terranova (TV film)
1990 Boom boom
La telaraña
1989 Atlantic rendezvous (TV film)
Pont de Varsòvia
1988 Luces y sombras
1983 Asalto al banco central

TV seriály

2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
El ministerio del tiempo (TV seriál)
2013 Mario Conde, los días de gloria (TV seriál)
2011 Ermessenda (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Arnau (TV seriál)
Estació d'enllaç (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace