foto

Concha Cuetos

  • nar. 17.1.1944 (75 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 En tu cabeza
2008 Don Juan Itinerante (TV film)
Konspirace v El Escorialu
2005 La Vida perra de Juanita Narboni
Od svítání mívám stání
2004 La madre de mi marido (TV film)
2001 Mi hijo Arturo
Mujer de mi vida, La
2000 Y decirte alguna estupidez, por ejemplo, te quiero
1998 Sueńos en la mitad del mundo
1991 Terranova (TV film)
Žabí princ
1990 Ni se te ocurra...
1989 El río que nos lleva
Oro fino
1988 Onassis - nejbohatší muž světa (TV film)
Slimáci
1983 Nuevos extraterrestres, Los
1981 Préstame tu mujer
1980 Mocný vliv měsíce
1975 Largo retorno
Pájaros de Baden-Baden, Los
1974 Open Season
1963 Escala en Hi-Fi
1962 La cara del terror

TV seriály

2015 Rabia (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Jacinto Durante, representante (TV seriál)
1999 Isabella (TV seriál)
1997 En plena forma (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1982 Don Baldomero y su gente (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 Personajes a trasluz (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 Hermenegildo Pérez, para servirle (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)
1959 Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace