foto

Donald Pelmear

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Edie
2003 Goodbye, Cruel World
1998 Královna Alžběta
1988 Sžíravá vášeň
1987 Malá Dorritka

TV seriály

2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2002 Strange (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Paul Merton: The Series (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1982 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Rovnoprávnost (S03E01)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1974 Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 The World of Tim Frazer (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace