foto

Keith Alexander

  • nar. Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 All About a Prima Ballerina
1979 Hanover Street
1978 Superman
1969 Doppelgänger
Ponorka X-1
1968 Hromoví ptáci

TV seriály

1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
1969 The Secret Service (TV seriál)
1968 Joe 90 (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace