foto

Frédéric Anscombre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extrémní rychlost
2015 Puerto Ricans in Paris
2013 Les mauvaises têtes (TV film)
2010 Gardiens de l'ordre
L'affaire Seznec: c'est vous qui allez le juger (TV film)
2009 Une affaire d'Etat
2007 Décomposition d'un meurtre
2006 Láska a jiné pohromy

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)
2013 (E03)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Entre deux eaux (S01E05)
2016 Nina (TV seriál)
Sur le ring (S02E09)
2013 Les Limiers (TV seriál)
Passé trouble (E02)
Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
La Neuvième Marche (E02)
No Limit (TV seriál)
Braquage à la marseillaise (S02E03)
Profil zločinu (TV seriál)
Propojené osudy (S04E03)
2012 Main Courante (TV seriál)
Intimité (E04)
Maladies d'amour (E03)
Samedi noir (E02)
Talons aiguilles & bottes de paille (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Accident de parcours (S05E12)
2009 Comprendre & pardonner (TV seriál)
La vie est à nous (TV seriál)
Zlatý poklad (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Faute de goût (S03E02)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2002 Aix mélodie (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2010 Illegal Love
2006 Paříž 2010: Stoletá voda (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky