foto

Alain Stern

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Le client (TV film)
2007 Paní z Izieu (TV film)
1996 Un dimanche chez les Pinto (TV film)

TV seriály

2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Tragédie (S22E03)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
À 1000 mètres du bonheur (S02E01)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Telle mère, telle fille (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

2017 La Monnaie de leur pièce
2014 Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils (TV film)
La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
On a failli être amies
2013 Crime d'État (TV film)
2012 Co je větší, to je hezčí
2011 Kdybych nevyhrál Zlatou palmu v Cannes
2010 Obyčejná poprava
2008 Nehanebné lásky Françoise Sagan
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Paní z Izieu (TV film)
Prostě spolu
2000 Vatel
1998 Intime conviction (TV film)
La famille Sapajou - le retour (TV film)
1997 Les Arnaqueuses (TV film)
1996 Má žena mě opustila
Nádherná Zelená
Un dimanche chez les Pinto (TV film)
Vie avant tout, La (TV film)
1995 Les grandes personnes (TV film)
1994 Roses et papillons
1993 Anděl, nebo ďábel? (TV film)
J'aime pas qu'on m'aime (TV film)
Joie de vivre, La
1992 IP5: L'île aux pachydermes
Liebesreise (TV film)
1991 Dernier lien, Le (TV film)
Podtrženo, sečteno!
1990 Promotion canapé
Uranus
1989 Zanzibar
1988 Frekvence smrti
1987 Agent trouble
Les Keufs
Poussière d'ange

TV seriály

2019 Osmosis (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
L'argent n'a pas d'odeur (S05E04)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
La Rançon du succès (S06E06)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Enfant de la balle (S08E12)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
A fleur de peau (S04E01)
2007 Jurés, Les (TV seriál)
2005 Žena zákona (TV seriál)
Un homme peut en cacher un autre (S10E02)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrtící nože (S10E03)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
La clef des champs (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Ferbac (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a dlouhé bidlo (E01)
1989 Un privé au soleil (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky