foto

Franck Adrien

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Incroyable Histoire du facteur Cheval
2017 Korporace
2016 Alliances rouge sang (TV film)
Qui sème l'amour... (TV film)
2015 Envers et contre tous (TV film)
Stavisky, l'escroc du siècle (TV film)
2014 Případ SK1
2013 11.6
La Vraie vie des profs
Les mauvaises têtes (TV film)
Les vieux calibres (TV film)
Mortel été (TV film)
Pourquoi personne me croit? (TV film)
2012 Bratr a sestra (TV film)
Cassos
2011 Jeanne Devère (TV film)
Notre paradis
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
Darwin 2.0 (TV film)
Diamants de la victoire, Les (TV film)
Dávný zločin (TV film)
L'Age de raison
Les Nuits d´Alice
Schwarzer Ozean
Un mari de trop (TV film)
2009 Korkoro
Maîtresse du président, La (TV film)
2008 C'est mieux la vie quand on est grand (TV film)
Charlotte Corday (TV film)
La Femme tranquille
La jeune fille et les loups
Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
Villa Marguerite (TV film)
Zločin po italsku (TV film)
2007 Affaire Sacha Guitry, L' (TV film)
Piano oublié, Le (TV film)
Valentina a spol. (TV film)
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
Le serment de Mado (TV film)
Louve, La (TV film)
2005 Frappes interdites (TV film)
Lucile et le petit prince (TV film)
Mystère Alexia, Le (TV film)
Papa est formidable (TV film)
Práce na farmě
2004 Nicolas au pays des âmes (TV film)
Princezna z Malabaru
2003 Adieu, L' (TV film)
Cena života
L'affaire Martial (TV film)
Maîtresse du corroyeur, La (TV film)
2002 Jean Moulin (TV film)
Motýl
Sarments de la révolte, Les (TV film)
Smrt v zastoupení (TV film)
Sous bonne garde (TV film)
2001 Zatracený otec
1999 De père en fils (TV film)
1997 La Divine Poursuite
1996 Chauffeur de maître (TV film)
1995 Le Malingot (TV film)

TV seriály

2018 Hlasatelka (TV seriál)
Crimes Parfaits (TV seriál)
Un mort peut en cacher un autre (S02E04)
C'est la taille qui compte (S02E03)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Aux innocents les mains pleines (S01E02)
Un bon chanteur est un chanteur mort (S01E01)
Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Pour qui sonne l'Angelus ? (S05E03)
2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Esther (S02E06)
Mme Costa (S02E05)
Virgil (S02E04)
další epizody (5)
2014 Alex Hugo (TV seriál)
La Traque (S01E03)
Duel au soleil (TV seriál)
Faux semblants (S01E06)
Les Fantômes de Cauro (S01E03)
2013 Chérif (TV seriál)
Faux-semblants (S01E02)
No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Profil zločinu (TV seriál)
Z otce na syna (S04E08)
2012 Caïn (TV seriál)
L'attaquant (S01E04)
Des soucis et des hommes (TV seriál)
Duo (TV seriál)
Michel (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Lucy (S01E06)
Camille (S01E01)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
2010 La commanderie (TV seriál)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
Sécurité intérieure (TV seriál)
Le Cheval de Troie (E08)
Paranoïa (E07)
Otages 2/2 (E06)
další epizody (8)
Un flic (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Žena zákona (TV seriál)
Sans mobile apparent (S11E01)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Vice versa (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace