foto

Jean-Paul Farré

  • nar. 3.3.1948 (71 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zamini
2011 Isabelle disparue (TV film)
2009 Les liqueurs d'Alice
2007 Le roi Lear (TV film)
2006 Jean de La Fontaine
2003 Saint-Germain ou La négociation (TV film)
2002 Chère fantôme (TV film)
2001 Bratrstvo vlků - Hon na bestii
Châtiment du Makhila, Le (TV film)
Gardiens de la mer (TV film)
2000 Dans la lune
1999 Ami du jardin, L'
Asterix a Obelix
Swamp!
1997 Tenue correcte exigée
1995 Bůh, milenec mé matky a uzenářův syn
Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
1993 Le condamné
1992 Tableau d'honneur
Voltaire-Rousseau (TV film)
1991 Le Brasier
1990 La veuve Guillotin
1989 Příliš krásná
1987 Deux crocodiles, Les
Démons, Zeimert veille...
Lévy et Goliath
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
1984 Joli coeur, Le
La Femme publique
Malheurs de Malou, Les (TV film)
1983 Rock 'n Torah
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
1982 Nenapravitelní na prázdninách
Scénaristes ou Les aventures extraordinaires de Robert Michon, Les (TV film)
Serin du major, Le (TV film)
Tête à claques
Une journée à Nice (presque) comme les autres (TV film)
1981 Roi des cons, Le
1980 Comment passer son permis de conduire
1979 Fille de Prague avec un sac très lourd, La
Homme sandwich, L' (TV film)
Hôtel du libre-échange, L' (TV film)
Jean le Bleu (TV film)
1978 Vas-y maman
Úhoři
1977 Comme sur des roulettes
1976 Případný sňatek možný
1975 Ať začne slavnost...
Fille du garde-barrière, La
Sérieux comme le plaisir
Žádný problém
1974 Bažanti jdou do boje
Beau-François (TV film)
1973 L'An 01
Provinciale, La (TV film)

TV seriály

2011 Sparrowhawk (TV seriál)
2005 Si j'avais des millions (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Louise et les marchés (TV seriál)
1991 Bing (TV seriál)
1989 Douce France (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
1982 Village dans les nuages, Le (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace