foto

Hugo Brunswick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meurtres à Brides-les-Bains (TV film)
2015 On se retrouvera (TV film)
2011 Les Yeux de sa mère
Mám strach zapomenout (TV film)
Zbohatlíci
2005 Černá skříňka

TV seriály

2017 Le Rêve Français (TV seriál)
2016 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
L'Epreuve du feu (S01E06)
Le Retour du fils (S01E05)
2015 Profil zločinu (TV seriál)
Viscéral (S06E02)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Zone rouge (S06E07)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Morsures secrètes (S04E07)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky