foto

Caroline Anglade

  • nar. 22.6.1982 (37 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Divorce Club
2019 All Inclusive
La Grande Classe
2018 Láska bez bariér
Meurtres en Cornouailles (TV film)
Une mère sous influence (TV film)
2016 Joséphine s'arrondit
L'invitation
Piste noire
2015 Tapette
2014 La clef des champs (TV film)
Le Jour de la comète
2013 Josephine, báječná, a přesto svobodná
The bague
2011 Rodinu si nevybíráš
2010 5150 Hold

TV seriály

2019 Pour Sarah (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Le seul médicament c'est le Zouk (S02E08)
Non Bis in Idem (S02E07)
Où va le blanc quand la neige fond ? (S02E06)
další epizody (8)
2017 Le Rêve Français (TV seriál)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Esprit de famille (S01E08)
Défense concertée (S01E07)
Le fils préféré (S01E06)
další epizody (8)
2015 Templeton (TV seriál)
Oh putain (E10)
Mes p'tits chats, on a une diligence à attaquer (E09)
Je cherche mon frère (E08)
další epizody (10)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Au clair de la lune (S02E03)
2013 Pep's (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Bain de minuit (S04E03)
2007 Cocktail de filles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky