Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jocelyn (Franck Dubosc) představuje přesně ten prototyp muže, který se snaží obelstít a ulovit každou ženu, která kolem něj třeba jen projde a stojí za hřích. Používá základní postupy: vytahuje se, přetvařuje se a především neustále lže. A když jej náhodou přistihne nová sousedka Julie (Caroline Anglade) v situaci, kdy zrovna sedí na invalidním vozíku po matce, a chce o něj začít pečovat, jeho srdce zajásá. Repertoár svůdnických postupů si právě rozšířil o nový trik a navíc se díky němu seznámil s krásnou ženou. Ale vše se zkomplikuje, když přijme její pozvání na oběd k rodičům. Setká se zde totiž s Juliinou sestrou Florence (Alexandra Lamy). Což by v jiné situaci určitě uvítal, jenže i ona sedí na vozíku. Bohužel se oproti němu z něj nedokáže jen tak zvednout. A Jocelynovi se přihodí to, co nečekal. Beznadějně a romanticky se do Florence zamiluje. Ale jak jí má prozradit, že jim na procházku stačí jen jeden vozík? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (98)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Jocelyn se jen tak posadí na vozík pro postižené a je tak přistižen krásnou sousedkou. Když zjistí, že by nemuselo být špatné být opečováván touto kráskou, nechá ji při tom. Děj je založen na hodně profláknuté zápletce, kdy malá lež, jež má skrýtat výhody se mění ve větší lež. Na to se nabalují stále větší výmysly a když už pak chce jít s pravdou ven, bojí se, že o svou vyvolenou přijde. Ozvláštněním je to, že pravda je už dávno známá a jen se čeká, jak to ten podvodník sehraje. Neurážlivá, ale málo vtipná komedie. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se tak dívám na to hodnocení tady ... I tentokrát mám svůj názor a nenechám se strhnout většinou. :D Nepíšu, že by to bylo špatné nebo nějak zlé, myšlenku měl ten film skvělou, moc se mi líbila, jenom to provedení krapet pokulhávalo. Měla by to být komedie, ale mě to nerozesmálo natolik, že bych to komedií nazvala, možná ostatní ano, a já jim to nevyvracím, chce to prostě zkusit. Za mě byl ten film příliš táhlý, místy nudný a rozhodně se nezařadil mezi ty, které mě chytnou a nepustí. Velice oceňuji zmínku o Praze a myšlenku, která se mi moc líbí, i konec není špatný, jen je to táhlý film s příliš, podle mě, rychlým koncem. Ode mě tenhle film víc než průměr nedostane a je jen na člověku, jestli se rozhodne se na něj podívat nebo ne, rozhodně bych však očekávala méně, narozdíl ode mne, můžete být mile překvapeni. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie zlý film, ale čím si zaslúžil také hodnotenie? Že je o vozíčkaroch a ich práve na lásku? To nemôže stačiť ani na štyri hviezdy. Občasný úsmev, občasná ľútosť. To je všetko čo Láska bez bariér prinesie. A že hlavný záletný "hrdina" chce pretiahnuť vozíčkarku, hoci má k dispozícii mladšiu a zdravú sestru, to je tiež trochu uletené. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Milujem Francuzsko a ich filmovu tvorbu,vo vacsine pripadov ma fakt vzdy velmi potesi a tato romanticka komedia nie je vynimkou,strasne pekny,mily,pohodovy,vtipny a citlivy film,ktory ma urcite chytil za srdce a ziskal si ma,no a Alexandra Lamy mi ucarovala,uzasne sympaticka zena s krasnym usmevom...:-) ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Mám zkouknuto hodně filmů s tématikou handicap, a tohle mi zavánělo kravinou když jsem zjistila, že scénář, režii i hlavní roli má na svědomí hlavní hrdina komedií Kempink a Disco😉 Nicméně film mě hodně příjemně překvapil, je to milé, vtipné, francouzské(takže je třeba nadhled), dobře to skončí a má to chytlavý soundtrack. Na Nedotknutelné to sice nemá, ale já jsem z kina odcházela spokojená. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve Francii (Paříž) a v České republice (Praha). (Varan)
  • Scéna z maratonu v závěrečné části filmu byla natáčena na pražském Vítkově. Mrakodrapy v pozadí, které můžeme vidět v této scéně, byly dodělány digitálně v postprodukci. (zbyshek)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. února 2018 v Paříži. (Varan)

Související novinky

Zemřel herec Claude Brasseur

Zemřel herec Claude Brasseur

22.12.2020

Ve věku 84 let zemřel francouzský filmový, televizní a divadelní herec Claude Brasseur. Syn francouzských hvězd stříbrného plátna, Odette Joyeux a Pierra Brasseura, započal svou kariéru v roce 1956… (více)

Reklama

Reklama