foto

Sonia Laplante

  • nar. 26.8.1967 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Solo
2012 Ne/přátelé (TV film)
2006 Canada Russia '72 (TV film)
Cesta k vítězství (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
1999 The Five Senses
1994 Louis 19, le roi des ondes
Meurtre en musique
1992 Ma soeur, mon amour
1991 Love-moi
Super Trio

TV seriály

2012 Kurýr (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
The Leper (Hath the Babe Not Eyes?) (S02E07)
1998 Réseaux (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1993 Scoop II (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace