foto

Michel Berto

  • nar. 25.12.1939
    Grenoble, Isère, Rhône-Alpes, Francie
  • zem. 5.12.1995 (55 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Polévka z divokých bylin (TV film)
1995 Trois frères, Les
1994 Coup de chien (TV film)
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
1993 Bal, Le (TV film)
1992 Enfants du naufrageur, Les
À demain
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
Carne
Děkuji, živote
1990 Dédé
1988 Argent, L' (TV film)
Peníze (TV film)
1987 Oeil au beur(re) noir, L'
1986 La Femme secrète
Uprchlíci
États d'âme
1985 Blessure
Génie du faux, Le (TV film)
L'homme de pouvoir (TV film)
Mariage du siècle, Le
1984 Rozmar
1983 Le secret de monsieur L (TV film)
Lily Lamont (TV film)
Vive la sociale!
1982 Co je třeba ke štěstí
1981 Dívka z Lotrinska
Malevil
Merry-Go-Round
Neige
Otčím
1980 Amours du bien-aimé, Les (TV film)
C'est encore loin l'Amérique?
1979 Bobo Jacco
Dérobade, La
Ils sont grands, ces petits
Mais où et donc Ornicar
Mors aux dents, Le
Roberte
Válka policajtů
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
En l'autre bord
Peníze těch druhých
1977 Des enfants gâtés
Sedmá rota za úplňku
1976 Moi, Pierre Rivière, ayant égorgé ma mère, ma soeur et mon frère...
1975 Ať začne slavnost...
Le Jeu avec le feu
Zig zig
1974 Erica Minor
1973 Défense de savoir
1971 Out 1: Noli me tangere

TV seriály

1993 Inspecteur Médeuze (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Millionnaires du jeudi, Les (TV seriál)
1988 Inspektor Lavardin (TV seriál)
M'as-tu-vu? (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1985 Policejní komisařství (TV seriál)
1984 Disparitions (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
Âge vermeil, L' (TV seriál)
1982 Chef de famille, Le (TV seriál)
Merci Bernard (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Dokumentární

1985 L'Atelier (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace