foto

Gérard Sergue

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Meurtres à l'abbaye de Rouen (TV film)
2001 J'ai tué Clémence Acéra
2000 Julien l'apprenti (TV film)
Kráva a prezident
1999 Cour interdite
Un bonheur si fragile (TV film)
1998 Un camion pour deux (TV film)
1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
Nevinné krutosti
Velká cesta
1994 Du fond du coeur
1993 Boeuf clandestin, Le (TV film)
Hélène traverse la Manche
La fortune de Gaspard (TV film)
Tajemství vozu č. 13 (TV film)
1992 Interdit d'amour (TV film)
1991 Billy (TV film)
1990 Sniper (TV film)
1989 J'aurais jamais dû croiser son regard
1987 Chateauroux district
One, two, flic (TV film)
1985 Corsaro, Il (TV film)
La Baston
Ordre, L' (TV film)
1984 Mesrine
Un homme va être assassiné (TV film)
Černá listina
1983 Cani di Gerusalemme, I (TV film)
1982 L'adieu aux enfants (TV film)
1981 Gueule du loup, La
Livingstone (TV film)
Špinavá záležitost
1980 Doktor Teyran (TV film)
Engrenage
Grossesse de Madame Bracht, La (TV film)
Legie na Kolwezi
Plume, La (TV film)
Tout dépend des filles...
1979 Coup du singe, Le
1978 La chanson de Roland
One, Two, Two: 122, rue de Provence
Quand flambait le bocage (TV film)
Vigne à Saint-Roman, La (TV film)
1976 Les Oeufs brouillés

TV seriály

2016 Agathe Koltès (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Odkvétající krása (S21E02)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Žena zákona (TV seriál)
La Femme battue (S05E01)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Entre terre et mer (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Maîtres du pain, Les (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
Souris souris (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Les Hordes (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Billet doux (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Tourbillon des jours, Le (TV seriál)
Une fille seule (TV seriál)
1978 Sam et Sally (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Enfants du désordre, Les

TV seriály

2001 Central nuit (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace