foto

Marie-Christine Demarest

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Associés contre le crime...
2010 Láska s vůní čokolády
2008 Domácnost naruby
2004 Zloduch Albert
2003 Lásko moje, kde jsi?
2001 Tři muži v Bretani
2000 Herci
L'extraterrestre
1992 Élixir d'amour, L' (TV film)
1989 Saut du lit, Le (TV film)
1988 Le diable rose
1984 La Femme publique
1983 Planqués du régiment, Les
1980 Les maîtres sonneurs (TV film)

TV seriály

1996 Elisa top modèle (TV seriál)
1994 Bouge-toi (TV seriál)
Les Garçons de la plage (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Marié sans enfant (E116)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1981 Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
1978 Voltaire (TV seriál)
1977 Richelieu (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace