foto

Brigitte Beyeler

  • nar. 1967
    Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Der Elefant im Raum (TV film)
2017 Tatort - Kriegssplitter (TV film)
Tatort - Zwei Leben (TV film)
2015 Verdacht (TV film)
2008 Geld oder Leben
2005 Poklad bílých sokolů
Pusa pro hrocha (TV film)
Wilsberg - Ausgegraben
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)
2002 A.K.A. Birdseye
Geld macht sexy (TV film)
2001 Im Namen der Gerechtigkeit (TV film)
Tod durch Entlassung (TV film)
2000 Komiker
1999 Exklusiv

TV seriály

2007 Post Mortem (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abschied für immer (S01E07)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky