foto

Stefan Gubser

  • nar. 1.8.1957 (62 let)
    Winterthur, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström: Heimkehr (TV film)
Tatort - Ausgezählt (TV film)
Tatort - Der Elefant im Raum (TV film)
2018 Tatort - Die Musik stirbt zuletzt (TV film)
Tatort - Friss oder stirb (TV film)
2017 Tatort - Kriegssplitter (TV film)
Tatort - Zwei Leben (TV film)
2016 Bon Voyage
Tatort - Kleine Prinzen (TV film)
Tatort – Freitod (TV film)
2015 Tatort - Ihr werdet gerichtet (TV film)
Tatort - Schutzlos (TV film)
2014 Tatort - Verfolgt (TV film)
Tatort - Zwischen zwei Welten (TV film)
Wilsberg - Nackt im Netz (TV film)
2013 Nádherný obzor
Tatort - Schmutziger Donnerstag (TV film)
Tatort: Geburtstagskind (TV film)
2012 Tatort - Hanglage mit Aussicht (TV film)
Tatort - Skalpell (TV film)
2011 Tajemný dům (TV film)
Tatort - Der schöne Schein (TV film)
Tatort - Wunschdenken (TV film)
2010 Der Grosse Kater
Liebling, lass uns scheiden!
Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Ein starkes Team - Die Schöne vom Beckenrand (TV film)
Podzim lásky (TV film)
2008 Nur ein Sommer
Náhodné setkání (TV film)
Tatort - Seenot (TV film)
2007 Hello Goodbye
Hudson & Rome
Marmorera
Pugno di Gesù, Il
2006 Millionenschwer verliebt (TV film)
2005 Anjas Engel (TV film)
Darebáci na cestách
Sněhurka
2004 Fremde im Paradies (TV film)
Utta Danella: Měsíc na jezeře (TV film)
2003 Dann kamst du (TV film)
Herbst
Nebezpečné pocity (TV film)
November
Spital in Angst (TV film)
2002 Důkaz uvnitř (TV film)
Füür oder Flamme
2001 Caravan
Kilimanjaro
Studers erster Fall (TV film)
Tatort - Time-out (TV film)
Tod durch Entlassung (TV film)
2000 Smrt milionářky (TV film)
Spuren im Eis - Eine Frau sucht die Wahrheit (TV film)
Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
1999 Dívka z ciziny (TV film)
Exklusiv
Rackové ve větru (TV film)
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
Laura (TV film)
Zpověď (TV film)
1995 Fatale Mutterliebe (TV film)
1994 Dvě matky pro Rocca (TV film)
Eurocops - Drei Mädchen (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... an der Nordsee, Ein (TV film)
1993 Brandnacht
Justice
1990 Dreißig Jahre
Huellas del lince, Las
Piano panier
1989 Eurocops - Taxi ins Jenseits (TV film)
Noch ein Wunsch (TV film)
1988 Dollarfalle, Die
Quicker Than the Eye
1987 Kampf ums Glück (TV film)
1986 Río de oro, El

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Augenblick der Liebe (S11E06)
Wie man sich bettet … (S11E03)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Ernst des Lebens (S10E35)
Erste Schritte (S10E34)
2004 Sabine!! (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 L'avvocato delle donne (TV seriál)
Ohnivá poušť (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

1998 Making of 'Exklusiv'

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Hello Goodbye

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky