foto

Ha-joon Yoo

  • nar. 30.1.1979 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vězení bezpráví
2015 Deot, chimyeongjeokin yoohok
2014 Naui sarang naui shinboo
2011 Jeokgwaeui dongchim
Siseon neomeo
Uiroein
2008 Biseuti boiseu
Yeogiboda eodingae
2006 Noc úplňku
2004 Haryu insaeng

TV seriály

2019 Watchyeo (TV seriál)
2018 Shoteu (TV seriál)
2015 Naui pantaseutighan janglyesig (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
2013 Dangshineui yoja (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
2009 Geujeo barabodaga (TV seriál)
2006 Eoneu meotjin nal (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 THE 프렌즈 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky