foto

Philip Bretherton

  • nar. 30.5.1955 (64 let)
    Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 WikiLeaks
2008 Temné patro
2007 Sněhurka
1999 Real Women II (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1989 Free Frenchman, The
1987 Miss Marple: At Bertram's Hotel (TV film)
Volání svobody
1981 Eternal Day of Michel De Ghelderode, The

TV seriály

2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy šité na míru (S13E02)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Míra omylu (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
As Time Goes By (TV seriál)
Problems, Problems (S03E10)
Dealing with Sally (S03E09)
A Trip to Los Angeles (S03E08)
další epizody (9)
1993 As Time Goes By (TV seriál)
The Book Signing (S02E07)
The Cruise (S02E06)
Why? (S02E04)
další epizody (5)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
The Picnic (S01E06)
Relationships (S01E05)
Surprise, Surprise (S01E04)
další epizody (4)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
Záhada na Thorském mostě (E02)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1988 Christabel (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
Země pod vodou - vyp.
2007 Coronation Street: The Webster Family Album (TV film)
2005 Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)
2004 Funny Ladies of British Comedy, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky