foto

Sidney Kean

  • nar. 1.10.1950 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Rotten
2019 The Village in the Woods
2018 The Guard of Auschwitz
2016 Hatton Garden the Heist
2015 Orthodox
Ti offro da bere
2013 The Sky in Bloom
2008 Rozervaná pouta
2004 Padělatelé
Raphael: A Mortal God (TV film)
The Long Firm (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
Sword of Honour (TV film)
Vykradači hrobek
1998 Hanuman
1989 Královna srdcí
1985 Síla života
1979 Pomsta
1972 Divoký Mesiáš
Vzhůru na frontu

TV seriály

2014 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Flaw (S08E01)
2013 The Mimic (TV seriál)
2012 Strach (TV seriál)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Zahyneme jako blázni (S04E03)
1998 Renford Rejects (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1977 Drama (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1991 Stopy zločinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky