foto

Jonathan Good

  • nar. 7.12.1985 (33 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jonathan Good, lépe známý pod ringovým jménem Dean Ambrose, je profesionální wrestler. Také je znám pod jménem Jon Moxley v nezávislé scéně pro wrestlingu.

Jonathan neměl zrovna šťastné dětství, otce skoro vůbec nepoznal a s jeho matkou většinu času žili v domech pro sociálně slabé. Jednu dobu si i přivydělával prodejem drog. Sám tvrdí, že pro wrestling mu pomohl se odpoutat ze životního stylu, který by ho mohl stát i život.

Svůj první zápas uskutečnil v roce 2004, ale opravdu se začal zviditelňovat v roce 2009, díky nezávislým společnostem Dragon Gate USA a CZW, díky svému Hardcorovému stylu zápasení a svému charakteru, který vycházel z jeho tvrdého dětství. 

V roce 2011 podepsal smlouvu se společností WWE, kde první rok vystupoval ve vývojovém středisku FCW. V roce 2012 se uskutečnil jeho debut na placené akci Survivor Series. Debut měl společný se Sethem Rolinnsem a Romanem Reignsem jako skupina zvaná The Shield. Skupina měla velký úspěch a brzy se ze všech třech stali Top hvězdy společnosti. Po jejich rozpadu měl velký úspěch i jako jednotlivec. Jonathan získal ve společnosti US titul, interkontinentální titul a také světový titul společnosti WWE.

Svůj filmový debut měl ve filmu 12 Rounds 3: Lockdown jako hlavní charakter John Shaw.

Je ženatý se svojí kolegyní z WWE Renee Paquette a svůj život se snaží držet v soukromí. Za jeden ze svých největších úspěchů považuje to, že mohl své matce koupit pořádný dům v pěkné čtvrti.

Michal "michal 10" Šipoš

Herecká filmografie

Filmy

2015 12 Rounds 3: Lockdown
2014 Journey to SummerSlam: The Destruction of the Shield (TV film)

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
WWE Ride Along (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)

Dokumentární

2017 WWE: Fight Owens Fight - The Kevin Owens Story
2016 WWE Randy Orton: RKO Outta Nowhere - a.z.
2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)

TV pořady

2018 WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2017 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Great Balls of Fire (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Table for 3 (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2010 WWE NXT (TV pořad)
2009 WWE Superstars (TV pořad)
2006 WWE Royal Rumble (TV pořad)
2002 WWE Velocity (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace