foto

Renee Paquette

  • nar. 19.9.1984 (35 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 WWE Total Divas

TV seriály

2016 WWE Ride Along (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)
2010 Gotta Grudge? (TV seriál)
2006 Smart Woman Survival Guide, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
2014 Ladies and Gentlemen, My Name is Paul Heyman - a.z.
2013 WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History

Host

TV pořady

2019 WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Stomping Grounds (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 NXT TakeOver: Philadelphia (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Crown Jewel (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Evolution (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Mae Young Classic (TV pořad)
WWE Mixed Match Challenge (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Great Balls of Fire (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Dusty Rhodes: Celebrating the Dream (TV pořad)
NXT TakeOver: Brooklyn (TV pořad)
NXT TakeOver: London (TV pořad)
NXT TakeOver: Respect (TV pořad)
NXT TakeOver: Rival (TV pořad)
NXT TakeOver: Unstoppable (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Live from MSG 2015 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 NXT TakeOver (TV pořad)
NXT TakeOver: Fatal 4-Way (TV pořad)
NXT TakeOver: R Evolution (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
2013 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
2010 WWE NXT (TV pořad)
2009 WWE Superstars (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky