foto

Robert Hayes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 An Uncommon Grace (TV film)
The Wrong Man (TV film)
2016 Da jiao yin
My Christmas Love (TV film)
2015 Baby Geniuses and the Space Baby
Baby Geniuses and the Treasures of Egypt
Hoovey
The Martial Arts Kid
2014 Spidora
2013 Baby Geniuses: Baby Squad Investigators
Space Warriors
2010 Street Poet
2009 Řezník
2008 Nezabiješ
2007 Fighting Words
Last Sentinel, The
Welcome to Paradise
2006 Dotek satana
Úžasný Harold
2005 Pit Fighter
Slepá nespravedlnost (TV film)
Witches of the Caribbean
2003 Devil's Knight
Krádež legendy
Speed Demon
1997 American Hero
Protektor
Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Arizonský vlkodlak
Babe Watch: Forbidden Parody
Ostrov mrtvého muže (TV film)
1993 Good Girls Don't
1992 Rozum, tělo a duše
1991 Driven to Kill
Svědek na zabití
Vice Academy 3
1990 Girl I Want, The
Real Bullets
1989 Hardcase and Fist
Hollywood Story, A
1987 Open House

TV seriály

2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2006 Pláž Makaha (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Smut and Nothin' But (S03E36)
Forbidden Fruit (S03E35)
Man with the Midas Touch (S03E34)
další epizody (11)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Dark Hobby
2014 Kronika vražd (TV seriál)
2013 Zločiny z vášně (TV seriál)
1991 Shock Cinema Vol. 1
Shock Cinema Vol. 2
1986 Fangoria's Weekend of Horrors

Režijní filmografie

Filmy

2000 Task Force 2001
1987 Phoenix the Warrior

Dokumentární

1991 Shock Cinema Vol. 1

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Phoenix the Warrior

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace