foto

Lisa Brühlmann

  • nar. 1981
    Curych, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Goliáš
2013 Budeš mou ženou? (TV film)
Tempo Girl
2012 Das Missen Massaker
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
2009 Frühling im Herbst (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
2001 Babí léto

TV seriály

2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (1:2) (S10E25)
Gefangen (1:1) (S10E24)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední móda (S15E14)
2008 Tag und Nacht (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1988 Legendy z historie (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Pod vodou
2016 Peripherie
2013 Hylas und die Nymphen

TV seriály

2019 Servant (TV seriál)
Na mušce (TV seriál)
Desperate Times (S02E04)
The Hungry Caterpillar (S02E03)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky