foto

Glenn Langan

  • nar. 8.7.1917
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 26.1.1991 (73 let)
    Camarillo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Kmen Andromeda
1970 John Chisum
1967 Johnny Belinda (TV film)
1966 Women of the Prehistoric Planet
1965 Mutiny in Outer Space
1958 Attack of the Puppet People - a.z.
1957 Jungle Heat
The Amazing Colossal Man
1955 Outlaw Treasure
1954 The Big Chase
1953 99 River Street
Bandit Island
Přiznání jedné dívky
1952 Hangman's Knot
1950 Sangue sul sagrato
The Iroquois Trail
1949 Treasure of Monte Cristo
1948 Fury at Furnace Creek
The Snake Pit
1947 The Homestretch
Věčná Ambra
1946 Dragonwyck
Margie
Sentimental Journey
1945 Náměstí kocoviny
Zvon pro Adano
1944 Four Jills in a Jeep
In the Meantime, Darling
Something for the Boys
Wing and a Prayer
1943 Konvoj do Murmanska
Riding High
The Strange Death of Adolf Hitler
1942 Flight Lieutenant
1939 Dust Be My Destiny
Espionage Agent
Everybody's Hobby
Slapsie Maxie's
The Bill of Rights
The Return of Doctor X

TV seriály

1967 Hondo (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Mayor of the Town (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Boss Lady (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace