foto

George Gobel

  • nar. 20.5.1919
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 24.2.1991 (71 let)
    Encino, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Alice a čarovné zrcadlo (TV film)
1986 More Laughing Room Only - a.z.
1985 Alenka v říši divů (TV film)
1984 Ellie
The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1983 The Invisible Woman (TV film)
1980 Incredible Book Escape, The (TV film)
The Ghost in the Shed - vyp.
1979 Better Late Than Never (TV film)
The Day It Came to Earth
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
Rabbit Test
1977 'Twas the Night Before Christmas (TV film)
Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
1976 Joys (TV film)
1974 'Twas the Night Before Christmas (TV film)
1973 Saga of Sonora (TV film)
1958 I Married a Woman
1956 The Birds and the Bees

TV seriály

1982 Madame's Place (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Sam (TV seriál)
1977 Lanigan's Rabbi (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)
The Spike Jones Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2008 Pioneers of Television (TV seriál) - a.z.
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1957 Screen Snapshots: Hollywood Star Night
Screen Snapshots: The Walter Winchell Party
1954 Light's Diamond Jubilee (TV film)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Young at Heart Comedians (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1981 Stand Up and Cheer for the National Football League's Sixtieth Year (TV pořad)
1978 Good Old Days Part II (TV pořad)
The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1975 The Jim Stafford Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
The Liberace Show (TV pořad)
1968 Showtime (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
The Milton Berle Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Jack Paar Program (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad) - účinkující
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Candid Camera (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
The 12th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Eddie Fisher Show (TV pořad)
The Lux Show (TV pořad)
Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
Tonight! America After Dark (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Juke Box Jury (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
Washington Square (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
The Jack Carson Show (TV pořad)
1953 The Saturday Night Revue (TV pořad)
Tonight! (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
I've Got a Secret (TV pořad)
The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Dinah Shore Show (TV pořad)
The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Peter Lind Hayes Show (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace