foto

Gesche Tebbenhoff

  • nar. 28.1.1966 (53 let)
    Osnabrück, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Klassentreffen 1.0 - Die unglaubliche Reise der Silberrücken
2014 Tatort - Der Hammer (TV film)
2010 Studentka ro(c)ku
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
2001 Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
Sperling und das letzte Tabu (TV film)
2000 Komisařka Rosa Roth - Láska a smrt (TV film)
Kouzlo růžové zahrady (TV film)
Mädchenhandel - Das schmutzige Geschäft mit der Lust (TV film)
Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Honigfalle - Verliebt in die Gefahr (TV film)
Místo činu - Norbert (TV film)
Verliebt in eine Unbekannte (TV film)
Zärtliche Begierde (TV film)
1998 Gigolo (TV film)
Julia - Kämpfe für deine Träume! (TV film)
Místo určení: Berlín
Papa, ich hol' dich raus (TV film)
Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Harald
Jagd nach CM 24 (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
Rosamunde Pilcher: Vítr naděje (TV film)
Zrádná blízkost (TV film)
1996 Workaholic
1994 Freundinnen (TV film)

TV seriály

2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Jedovatá medúza (E18)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zerrissenes Herz (S08E34)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky