foto

Charles Korvin

  • nar. 21.11.1907
    Piešťany, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.6.1998 (90 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
1975 Zlatá lest
1970 The Man Who Had Power Over Women
1965 Loď bláznů
1959 Zorro, the Avenger - a.z.
1956 Thunderstorm
1955 Tormenta
1953 Sangaree
1952 Lydia Bailey
Tarzan's Savage Fury
1950 The Killer That Stalked New York
1948 Berlin Express
1946 Temptation
1945 This Love of Ours
1944 Enter Arsene Lupin

TV seriály

1978 Holocaust (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
1957 Zorro (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Philip Morris Playhouse (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Trapped (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1950 Penthouse Party (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

1947 To Hear Your Banjo Play
1937 Heart of Spain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace